сряда, 16 февруари 2011 г.

LG революция, като се използва 1 GHz Snapdragon MSM8655, не на NVIDIA Tegra 2

Преценят, че разрешени мистерия. През седмицата тук в Барселона, ние съм прекарал базарния сума на времето, преследва, костюми от LG, Qualcomm, NVIDIA и Verizon безжичен да отговори на един прост въпрос: "Какво е с процесора в революция?" Ако вие ще припомнят, NVIDIA действително изпращат една от своя собствена на Verizon LTE натиснете събитие на ОИП 2011 г., конкретно за bust, революция и gloat за Tegra 2 на чип в рамките на (видео на след почивката ако не вярвате нас). Като то е било предвидено, изглежда, ако Тъндърболт и революция ще бъде разчепкване ръководители от гледна точка на централния Процесор, с първите окончателно спортни 1 GHz Qualcomm Snapdragon MSM8655. И след това дойде объркване. Ние показа на щанда на Qualcomm, тук в световен мобилен конгрес да видите, кой телефон, тя използва да докаже наскоро разкриха Netflix-на-Андроид поддържа--Ето и Ето, на LG революция телефона си по избор. Очевидно е трябваше да нов Snapdragon процесор в рамките на, тъй като само най-новият на нов ще имат необходимите DRM библиотеки, на ниво, хардуер и които са необходими, за да премине поименен с MPAA.

След venturing над на LG на щанд, ние също са състояние да потвърди, че само революция, той знаел на беше паметници на Процесора Qualcomm и по-горе изстрел (който е закупен от там) се окаже той. Ние също така потвърждава с Verizon безжичен писмените работи, че версия, тя е очаквал в следващия месец или така ще кораб с Qualcomm вътре. И накрая NVIDIA отказва да коментира въпроса, просто подсказва, че свържем LG за повече подробности. Всичко това поставени заедно и ние сме способни да дойдат в две основни заключения. Първо изключете, изглежда, ако LG yanked поддръжка за 2 на Tegra в някои точки между ОИП и MWC--правото около четири седмици. Трудно да се каже, ако е имало проблеми, незадоволително размерът на енергия на мозъци или просто противоречиви различия между две директорите (се шегува, разбира се). На второ място е разумно безопасно да се приеме, че на Verizon революция ще бъде първата андроида телефон на голямото червено поток Netflix директно, може да Моля, тези, които са били планиране за изкупуване един, но не са били доставчици за действащо предприятие без Netflix благодарение на Tegra 2, че (вероятно) е определен за включване. Qualcomm 1, NVIDIA 0.

Актуализация: NVIDIA накрая видях годни да пуснете ни линия и изясни малко. Включва, потвърждение, видеото по-долу е gaff, като революцията никога не ще бъдат окомплектовани с NVIDIA овкусители. Посетете фигура, право?

Влад Савов допринася за този доклад.

Виж още видео на нашите концентратор!

Няма коментари:

Публикуване на коментар