вторник, 22 февруари 2011 г.

Verizon обявява Xoom ценообразуване: 600 $ договор, $20 евро на месец за 1 GB данни

Verizon, просто попълнено на останалата част от Xoom, ценообразуване историята--в допълнение към версията на $800-договор, който вече е за pre-order в най-добрия купува, ще успеете да подписват договор за две години данни и да изберете Xoom за $600 предварително. Е достоен спестявания, въпреки че ще бъде получавате само 1 GB на данни, 3 G за $ 20/месец, така че не точно е зашеметяващ сделка в края: Xoom и 24 GB на данни за $1,080 над две години. От страна на плюс Verizon потвърди, че Xoom LTE надграждането ще всъщност свободен когато тя отива живи в Q2, което е страхотно news--но ние сте чакане за да видите какви LTE данни плановете изглежда като преди да получим твърде развълнувани. PR след почивката.

Актуализация: Ние сме изслушване от Verizon най-големи прихода, че Xoom също е в състояние да се възползват от на превозвача по-големи планове за данни както и--$35 на месец за 3 GB, $50 на месец за 5 ГБ и $80 на месец за 10 GB. Все още няма word LTE ценообразуване, макар че. [Благодаря, droiddoesall]

Motorola XOOM таблет да бъде на разположение на Verizon безжична мрежа на 24 февруари

"Най-доброто от шоуто" победител на 2011 г. потребителите електроника Покажи доставя на света първото вярно Tablet опит, С надграждането до 4 G LTE в Q2

ГИГАНТСКА ХРЕБЕТ, N.J. и LIBERTYVILLE, Ill., 22 февруари 2011 г. /PRNewswire/--Verizon безжичен и Motorola мобилност, Inc. (програмируема Координатна: СМИ), днес обяви от 24 февруари 2011 г. наличието на новаторски нови Motorola XOOM ™ tablet, които спечели асове CNET най-добрите показват награда на 2011 г. Потребителска електроника Покажи за е "най-които биха предизвикали смут технологии." Първото устройство за изпълнение на Google нова андроида 3.0 шестоъгълни клетки операционна система, XOOM Motorola ще бъдат достъпни за покупка от Verizon Wireless за $599.99 с новото споразумение за две години клиент или $799.99 без договор. Безжичната услуга за данни на 3 G за XOOM Motorola започват в $20 месечен достъп за 1 ГБ. Motorola XOOM ще се upgradeable до 4 G LTE услуга безплатно допълнителни през второто тримесечие на 2011 г.

Много силен демон в двете софтуер и хардуер, XOOM Motorola е построена около 1 GHz двуядрени процесор и 10.1-инчов Широкоекранен HD дисплей. Елегантна и стилен дизайн включва предната обърнати 2-мегапикселова камера за видео Чатове, както и задната част на превозните средства 5-мегапикселова камера, който снема видео в 720 p HD.

Motorola XOOM илюстрира нововъведения на потребителски опит шестоъгълни клетки, което подобрява на андроида "Предпочитани" като джунджурии, многозадачна, сърфиране, нотификациите и персонализация, както и с участието на най-новите Google ™ мобилни услуги. Най-бързо за свободна Motorola XOOM, също функции за пълна подкрепа за раздели преглед и поддръжка на Adobe ® флаш ® плеър, налични се изтегли, да се ползват с всички видео и други обогатено съдържание, налични в Web. За допълнителна информация относно модернизиране на техните XOOM-4 Ж LTE клиентите да посетите www.verizonwireless.com/Xoom4GLTEUpgrade, започваща в четвъртък, 24 февруари.


This post was made using the Auto Blogging Software from WebMagnates.org This line will not appear when posts are made after activating the software to full version.

Няма коментари:

Публикуване на коментар