събота, 26 февруари 2011 г.

Sprint HTC пристигат с Windows телефон 7 копие и първо поставяне на практически! (видео)

HTC също приведе заедно Спринт обикновено Arrive да meetup нашите Сан Франциско четец и докато ние сме вече е запознат с този плъзгач на Windows телефон 7 от нашето време с HTC 7 Pro все още хубаво е да видите CDMA WP7 устройство в плодовото месо. О и клавиатурата е доста фантастично--не само е усещането при излизането голяма, но посветен брой редът сам е причина за фенове на клавиатурата за да промените облика на това нещо. Най-добрата част? Демо единица е зареден с Windows телефон 7 Копирай и постави актуализация, която е първият път, сме виждали в природата. Системата работи добре, но ние забелязах, че сте след като поставите от клипборда вашия текст е изчезнала, така че не можете много поставяне. Това е малко странно--ще имаме видео скоро.

Актуализация: Видеото е до--Проверете по-долу!

Актуализация 2: Добре, така че можете да няколко постави! Постави иконата изчезне след първото поставяне, което е супер объркващо. Можете просто да swipe на правото да го обратно, макар че. Ще предлагаме Microsoft re-think това изпълнение малко за актуализация, тъй като не беше ясно на никого тук на пръв поглед.


This post was made using the Auto Blogging Software from WebMagnates.org This line will not appear when posts are made after activating the software to full version.

Няма коментари:

Публикуване на коментар