събота, 26 февруари 2011 г.

Да получите разрушена Motorola Xoom и Тъндърболт оборудвани MacBook Pro

От Влад Савов осчетоводени 25-2011 Feb 12: 34 PM Xoom голяма атракция може да етерните шестоъгълни клетки, които личи във великолепния салон в нея, но тя все още е дадена притурка, направени от метал, силиций и пластмаса, така че ние сме като запален като всеки да видите как изглежда му insides. iFixit е почтено изпълнена задачата на разкъсване един до нейните съставни компоненти и контролер на Atmel сензорен екран може да качени 15 суровини в даден момент, способни да 14.4Mbps Qualcomm MDM6600 чип HSPA + скорости, Toshiba NAND flash памет и разбира се, на NVIDIA любим Tegra 2 двуядрени регионите Постигнатото заключение е, че Xoom е относително лесен за ремонт, въпреки че трябва да знаят има не по-малко от 57 винтове, притежават нещо, е свободна до Ница дълги следобед ако възнамерявате да разглобявате един сами.

Заделянето на на Мото консумация на някои таблетни iFixit също е gotten за ръчките с на Apple-късно MacBook Pro, това, което може да направите Тъндърболт-бързо трансфери с все още несъществуващ периферни устройства, въпреки че открития там предсказуемо са били few и доколкото между. Безжична картата сега има четири антени вместо от три и има някои промени, направени на системите, охлаждане, но реалната причина, вие ще искате да видите това е четворна ядрото Санди на моста Процесора lurking в рамките на--е по-голяма, и налагане на като изпълнение Той обещава да достави.


This post was made using the Auto Blogging Software from WebMagnates.org This line will not appear when posts are made after activating the software to full version.

Няма коментари:

Публикуване на коментар