неделя, 20 февруари 2011 г.

Финансирани от DARPA нано Колибриподобни spybot отнема полет (видео)

AeroVironment се развива на света първата напълно оперативни къта Колибриподобни подобни безпилотно въздухоплавателно средство за DARPA

• Две крила, Flapping въздухоплавателни средства задържи показалеца и лети във всяка посока
• Общото тегло на две трети от унция включва батерии и видеокамера

ВАШИНГТОН, AAAS конференция, 17 февруари 2011 г. — AeroVironment, Inc. (AV)(NASDAQ: AVAV) обяви днес тя има постигнат технически Майлстоун никога не от преди--контролирани прецизни задържане и fast-forward полет на въздухоплавателно средство, което носи свой собствен източник на енергия и използва само Махова wings за задвижване и контрол на две крила, flapping крило.

Крайъгълен камък е част на фаза ІІ възложените по отбраната разширени изследователски проекти агенция (DARPA) към AV за проектиране и изграждане на въздухоплавателно средство от летящи "Колибриподобни подобни" за програмата на нано въздушно превозно средство (НСА) прототип.

Концепцията за крайния demonstrator се нарича "нано Колибриподобни" и е способна да катерене и низходящ вертикално, плаващи под странично наляво и надясно, под напред и назад, както и въртене на часовниковата стрелка и срещу часовниковата стрелка, под дистанционно управление и изпълнение на полезните данни в видео камера. По време на демонстрация Колибриподобни нано летял на и от сграда през вратата нормален размер.

"Исторически постигането от нано Колибриподобни е пример за водещите нововъведения, въведени и разположена почти рутинно от екипа на AeroVironment UAS," каза том херинга, AV Главен вицепрезидент и Генерален мениджър безпилотен системи на въздухоплавателното средство. "От битката при доказана Рейвън, Оса и малки UAS на Пума на миниатюрни нано Колибриподобни за глобалната наблюдател, големина, най-високата и най-дългия плаващ под UAS, AeroVironment продължава да определят бъдещето на системите за безпилотно въздухоплавателно средство. Нашата мисия в това така е да предоставят разширени инструменти, които им успяват да помогне на нашите клиенти."

Въздухоплавателното средство ръчно изработени прототип Разпереност на крилото на 16 сантиметра (6.5 инча) край до край и общо плаващи под тегло 19 грама (2/3 унция), която е по-малко от теглото на общата АА батерии. Това включва всички системи за необходими за полет; батерии, двигатели, комуникационни системи и видео камера. Въздухоплавателното средство може да бъде оборудван с fairing сменяем орган, който е оформени, за да имат вид на истински Колибриподобни. Въздухоплавателното средство е по-голям и по-тежки от средната Колибриподобни, но е по-малка и от най-Колибриподобни, в момента се намират в природата.

"Успеха на нано Колибриподобни е силно зависими от интензивна комбинацията от творчески, научни и художествени решаване умения от членовете на екипа много AV, подпомагани от философия на непрекъснато обучение, което ние се чувстваме е възможно само поради уникалните R&D среда тук на AV," каза Мат Keennon, мениджър проекти и главния изследовател на НСА проекта на AV.

Технически целите за усилията на фаза ІІ са били предвидени от DARPA, както полет тест важни събития за въздухоплавателното средство за постигане на края на усилията на Договора. Колибриподобни нано отговаря на всички и много от главните събития от историята надвишават:

1. Докажат точността навъртам полет на виртуални две метър диаметър сфера в продължение на една минута.
2. Демонстрира навъртам стабилност в полет за Пулсове на вятъра, които изискват въздухоплавателното средство за задържане и понесе две-метър на втората Пулсове на вятъра (пет мили в час) от едната страна, без да наблюдават плаващите умерената повече от един метър.
3. Покажат издръжливост непрекъснато посочване на осем минути с никакъв външен енергиен източник.
4. Лети и показват контролирана, преход полет от посочете, за да 11 мили в час пренавиване напред полет и обратно до задържане полет.
5. Демонстрира плаващи под от извън сградите на закрито и обратно открито през вратата нормален размер.
6. Демонстрира плаващи под закрито "ръководители надолу" когато пилота функционира само, погледнете в потока на живо видео изображение от въздухоплавателното средство, без да гледат или изслушване въздухоплавателното средство директно въздухоплавателното средство.
7. Полет на въздухоплавателното средство в задържане и бързо напред полет с птица образни тяло и птица образни крила.

# # #

За AeroVironment, Inc. (AV)
AV е технология разтвори доставчик, промишлени дизайни, разработва, произвежда и поддържа разширени портфейл от безпилотно въздухоплавателно средство системи (UAS) и електрически транспортни решения. Агенции на Министерството на отбраната и съюзническите военни услуги използват на дружеството, захранвани от батерии, изстрелян на ръка безпилотно въздухоплавателно средство системи широко да предоставят осведомеността на тактически работни единици чрез в реално време, въздухоплавателни разузнавателен, наблюдение и комуникации. Switchblade е малка UAS, предназначена да предоставя на бърза, летални, pinpoint точност стачка способност с минимално вторични щети. На AV електрически транспортни решения включват изчерпателен пакет от електрически превозни средства (удължена Валидност) на таксуване системи и услуги по монтаж за потребителите, automakers, комуналните услуги и правителствени агенции, Колоездене и изпитване системи за удължена Валидност разработчици и промишлени електрически превозни средства, системи за търговски флот за таксуване. Повече информация за AV е налична в www.avinc.com.

Неприкосновеност отчет
Някои отчети в това съобщение за пресата може да представлява "изразен поглед към бъдещето отчети", така както този термин е дефиниран в частни ценни книжа съдебни спорове реформа акт от 1995. Тези отчети се правят въз основа на текущите очаквания, прогнози и предположения, които включват рискове и несигурности, включително, но не се ограничава само до икономическите, конкурентни, правителствени и технологичните фактори извън на нашия контрол, които могат да предизвикат нашите бизнес, стратегия или действителните резултати, за да се различават съществено от тези изразени или мълчалив отказ. Факторите, които могат да причинят действителните резултати, за да се различават съществено от изразен поглед към бъдещето отчети включват, но не са ограничени до нашите умения по силата на съществуващи договори и получат допълнителни поръчки; промени в регулаторната среда; дейностите на конкуренти; повреда на пазари, в които работим за отглеждане; неспазване на и в нови пазари; грешка при разработване на нови продукти или интегриране на нови технологии с текущата продукти; и общ икономически и търговски условия в Съединените щати и на други места в света. За по-нататъшно списък и описание на такива рискове и несигурности вижте ние файл с ценни книжа и обмен Комисията докладите. Ние не възнамеряват и се ангажират задължение, за да актуализирате всички изразен поглед към бъдещето отчети, независимо дали в резултат на нова информация, бъдещи събития или по друг начин.

##


This post was made using the Auto Blogging Software from WebMagnates.org This line will not appear when posts are made after activating the software to full version.

Няма коментари:

Публикуване на коментар