понеделник, 21 февруари 2011 г.

Dell XPS 14 премахнато, ще се заменят с нещо thinner и запалката

От Джоана кърмата осчетоводени Feb двадесетия 2011 11: 59 PM
Разбира се това е само около четири месеца преди, че Dell освобождава му XPS 14, но за съжаление, тези, да snatch до сърцевината i5, NVIDIA GeForce, 400 M-моторна лаптоп днес ще имат силни трудно. Участници в прогнозите някои keen Жълтоокия забелязах, че преминаването на 14-инчов мейнстрийм система е на склад и бързо покана към един от нашите приятели в дел потвърждава, че най-малката версия на серии, всъщност няма да бъде извършването завръщане. Въпреки това, това е не защото системата не продават добре--Dell поддържа, че той действително надхвърлена продажби очаквания. Като отчитат, беше много агресивно цени стенд, наистина не ни изненада, но защо не приведе назад? Това е когато получите интересни неща, и ние ще ви дадем точна оферта на Dell на тази една...
, "Прехода Санди мост технологии, ние избра да re-focus нашите усилия за включване на тази обратна връзка в бъдещите тънка и леки продукти, спускане по-късно тази година. Останете на любимия канал!"
Точно тъй като Dell е подготовка за някои Адамо качества обратно в XPS марката, който всъщност е какво казано миналата година, когато компанията убити от Адамо марка изобщо. Ние сме престой линеен добре!

[Благодарение на всеки, който изпраща това]


This post was made using the Auto Blogging Software from WebMagnates.org This line will not appear when posts are made after activating the software to full version.

Няма коментари:

Публикуване на коментар