вторник, 22 февруари 2011 г.

"Самсунг" епос 4 G Froyo сега налична актуализация, няма нужда да чакате ОТА

Андроида Froyo 2.2 информация за епични 4 G освобождаване

Моля, вижте по-долу за списък на промените, намерен в андроида 2.2 Froyo надстройка за SPH-d700 (епични 4 G) също така, можете да щракнете върху тук на допълнителна информация за конкретна 2.2 информация.

Домашна екран:
Ново начало екрана съвети джаджа асистенции потребителите относно начините на конфигуриране на началния екран с клавишни комбинации и джунджурии и как да се направи използването на множество домашна екрани.
Ако увеличаване на мащаба по два пръста в началния екран, всички панели, са показани в един екран и крайния потребител може да премахне групата на съдебните заседатели и/или добавят. Номерът на Макс панел е 7.
Телефона, за стартиране на приложения, контакти и съобщения сега са посветени клавишни комбинации в екрана Начало което го прави лесен за достъп до тях от всеки на 7 панели на екрана вкъщи.
Подкрепа на обмена
Подобрена защита с добавка на ПИН кода или паролата за азбучно цифрови опции за отключване на устройството. Администраторите на Exchange може да налага за паролите през устройства.
Отдалечен изтриване: администраторите на Exchange дистанционно да възстановите устройството по подразбиране на фабриката за защита на данните, в случай, че устройството е загубен или откраднат.
Авто откриване: просто трябва да знаете вашето име на потребител и парола лесно да създаде и синхронизира размяна сметка (за Exchange 2007 и по-високо).
Глобални адресни списъци търсене е вече наличен в приложение за електронна поща, даващи възможност потребителите авто пълна имената на получатели от директорията.
Подобрена производителност
Изпълнение на браузъра е подобрен с V8 двигател, което позволява по-бързо зареждане на JavaScript-тежки страници.
Dalvik повишаване на производителността: 2 x 5 x ускорено отговаряне на производителност за Процесора-тежки код над андроида 2.1 с Dalvik JIT.
Графиката вдясно показва ускоряване изпълнението от андроида 2.1 до андроида 2.2 използване на различните тестове. Например LinPack вече е повече от 5 пъти бързо.
Става за управление на паметта на ядрото: Добра памет възвърнат с до 20 х, което води до по-бързо ап превключване и по-гладки изпълнение на памет затруднена устройства.
Устройство на диспечера на правилата
Управление на правилата за новите устройство Апис позволяват на разработчиците да пиша "устройство администратор" приложения, които могат да контролират характеристиките за сигурност на устройството, като парола за минималната якост, изтриване на данни и т. н. Потребителите могат да отмятат администратори, които са активирани на техните устройства...
Архивиране на данните
Приложения могат да участват в данни архивиране и възстановяване, да се гарантира, че потребителите поддържат своите данни след извършване на фабрика нулиране или при превключване на устройства.
Flash Player
Устройство поддържа Flash Player 10.1
Заключване на екрана
Нов режим на заключване екран за въвеждане на ПИН кода или буквено-цифров парола
Прилагане на външни за съхранение
Способност за склада и run-напред заключени apps картата на СО (SD)
Медии рамка
Нови медии рамка (Stagefright), която поддържа възпроизвеждане на локален файл и HTTP прогресивно стрийминг
Надстройка на ядрото
Планиране на SDIO и BT подобрения
Освобождаването отбелязва информация за EB13

-Подобряване на:
Електронна поща: Сега можете да изтеглите и отворите прикачен файл от RTF форматиран имейл. Също така имейл размер по подразбиране променя
QIK: 90 градуса сега се поддържа.
Активен елемент: Добавя настройката за време на изчакване (меню > разширени > мощност режим). Освен това добавят повече методи за удостоверяване.
Календар: Набиране може да бъде стартиран сега да се обадите на телефонни номера в рамките на събитие от календара, когато е избрано число. Освен това действие вече може да се вземат на получените среща кани
Промени:
По подразбиране имейл СС-Ман: Променени по подразбиране имейл подпис към "Изпратени от"Самсунг "мобилни"
Данни роуминга: Данни роуминга сега е върху по подразбиране.
Браузър: Бутона за мащабиране сега се появява. Освен това е неизплатената Автопобиране
Аварийна сигнализация: "Отложи" опция неизплатената при създаване на алармата
Кошчето: Променено veribage, когато няма боклук папка на сървъра
Определя:
Медии концентратор: Прилагане не работи, на моменти. Ново заявление коригира проблема.
EAS OOO: Отговорите за събрания не са били работи.
Заключване на по време на Gmail: при синхронизиране (изпращане на изображение чрез Gmail, би причинило телефон за да блокира.
Набиране SK: Някога по време на входящи повиквания държава, функционален клавиш не отговори.
Bluetooth: Коригира няколко Bluetooth проблеми по отношение на обем & сдвояване, свързани с.
Баркод Apps: Баркод заявления би блокира, често.
Непоръчани мощност излитане: Устройство би електрически изключване поради на ниско ниво на батерията.
Сила, затворете: Разрешени няколко сила тясно проблеми, отнасящи се до създаване на имейл папки, движещ се през полета и др...
Записан документ: При опит за редактиране на записана doc, shift и функция би не работи. Viewer е актуализирана.


This post was made using the Auto Blogging Software from WebMagnates.org This line will not appear when posts are made after activating the software to full version.

Няма коментари:

Публикуване на коментар