събота, 26 февруари 2011 г.

Firefox 4 бета, 5 за мобилни стартирана, налични в Андроид, N900, вашият компютър

Уморен при използване на браузър по подразбиране на вашия смартфон да прегледате Engadget? Имаш ли нещо за Firefox? Страхотно, 'cause Mozilla просто избута, петата бета 4 на Firefox за мобилни устройства. Може би познавате с върху Почни версия на Mozilla на създаването, но ако не, ето ти шанс да вземете-късно (и вероятно) най-стабилен изграждане на дата. В допълнение към версия на Андроид и Maemo дружеството е освободено отделянето на Fennec за използване в Windows, OS X и Linux.
Ние tinkered със за OS X създаване на браузъра за нашите Macbook Pro и въпреки че страници, изглежда правят бързо, ние не съвсем разбера как да се придвижвате назад. Можете да щипка за мащабиране с трекбола и превъртане с d-Бележник за писане, но след като вие сте заредена страница, изглежда, че трябва да бъде на мобилно устройство do всяко по-нататъшно навигация. Разбира се, тъй като ще се покаже в галерията с по-долу, бета идва пакетирани с обичайната--преференции, файлове за изтегляне, добавки, показалци и Firefox синхронизиране. Ако искате да дадете на софтуер whirl, удари източник на връзката, за да вземете за създаване на вашия избор.
This post was made using the Auto Blogging Software from WebMagnates.org This line will not appear when posts are made after activating the software to full version.

Няма коментари:

Публикуване на коментар