неделя, 20 февруари 2011 г.

Пол Otellini на главния изпълнителен Директор на Intel flip-flops, казва "ще сте отишло Андроид", ако той Elop

От Дарън Murph осчетоводени Feb 19-2011 6: 01 AM е трудно да се каже ако главния изпълнителен Директор на Intel Пол Otellini е бил просто misquoted първо посетете "кръг, или ако той наистина е по сърце в рамките на 48 часа. По друг начин, най-новите оферти, идващи от най-високата от високите нива на Chipzilla бои сюжет много различни от това, първо чухме, и тя започва да изглежда като Intel и Microsoft може в крайна сметка за заплати някакъв вид война--дори ако тя е такава, която остава стриктно на нивото на софтуер. Ройтерс е докладване, че Otellini е това, за да кажем когато под въпрос за Стивън Elop решение да изберете Windows телефон 7, бъдещето на на Nokia слушалка бизнес:
"Няма направих решението, той прави, вероятно щях да Андроид Ако бях му. MeeGo би била най-добрата стратегия но той сключва, той не можа да си го позволят."
Това контрастира starkly с коментари, направени само дни, когато той е цитиран: той ще сте прави "едни и същи или подобни покана" Ако намерени в Elop на обувки. Продължи по темата за диференциация, Otellini отбележи този "би било по-малко твърди от Андроид, [но] относно MeeGo той може да го направи". Въпреки това той е убеден, че Intel "ще намери друг партньор," като отбелязват, че превозвачите "все още искате трети екосистема и превозвачите искате една отворена екосистема, и това е нещо, което управлява ни мотивация." Сега, реално въпроса: които Пол може да се смята, че?

This post was made using the Auto Blogging Software from WebMagnates.org This line will not appear when posts are made after activating the software to full version.

Няма коментари:

Публикуване на коментар