събота, 26 февруари 2011 г.

Motorola чрез плъзгане в съда за нарушение на марка на Xoom

За Xoom или Xoom, това е въпросът--и Xoom Corporation казва Motorola нужди на Канавката името на своята нова шестоъгълни клетки натоварено шисти. Това е така, Xoom е подаде искане на парично обезщетение, поръчка за временно задържане, и / или предварително разпореждане за да увредят на Мото освобождаване от страните за нейните нови таблетни търговска марка нарушение дело. В случай, че сте любопитни, Xoom (фирма) изглежда да предшестват шисти от добро бит: тя е работил дейността си онлайн плащания под това име и е собственост на www.xoom.com домейна от 2003 г. Xoom се регистрираната марка на услуга за неговите пари услуги, свързани с трансфера и плащане през 2004 г.

Но какво ще кажете за тази Xoom търговска марка Motorola, подадена последната година, за мобилни компютри и аксесоари за тях? Традиционно съдилищата дават приоритет на първия потребител да се регистрира знак, така че Xoom Corp. със сигурност е тук случай, но не сме толкова сигурни, те ще могат да докажат, че потребителите са могат да бъдат объркани. За да разберете, съдът ще изглежда на множество фактори да се определи вероятността от объркване: на съдържание на Xoom на марка, сходствата между двете марки, в близост до услуги и софтуер, на Мото tablet на потребителски пазар, доказателства за действителната клиент объркване и сходството на пазарните канали, използвани от Мото и Xoom на Xoom. Честно ние не може да видите Мото търговия Xoom таблет за всеки търси онлайн плащане услуги (настрана от случайни андроида пазара покупка) така Xoom Corp. е труден път към hoe, но възникнаха странни неща--ние ще видим как тя отива.

web coverage
This post was made using the Auto Blogging Software from WebMagnates.org This line will not appear when posts are made after activating the software to full version.

Няма коментари:

Публикуване на коментар