събота, 26 февруари 2011 г.

Motorola Xoom корени в два часа, плоски, Зловещ трансформаторно Екзоскелет jetpack връща в Verizon АД

Какво е първото нещо, което ще можете да направите с вашата Motorola Xoom? Ако сте Koush, на отговора ясно--инсталирате вашия собствен изображение за възстановяване на ClockworkMod и ROM мениджър и предостави на последните суперпотребител разрешения. Това е точно, в много деня на пускане, Motorola Xoom на всички, с изключение на готови за персонализирани инсталации на Андроид и всички те въвеждат радостта.

Междувременно на Verizon решава да ни приведе втората половина на внезапно отрязани Xoom ТВ реклама, които действително се различава значително в зависимост от това, дали са или не испански вашия основен език. По друг начин, е доста sordid връзка, с не десетминутен подвизи на стратосферния умения, да бъдат просто бързо демонстрация на игри с акселерометъра и няколко бързи swipes чрез шестоъгълни клетки. Ще гледате тя все още ако ви съобщим е след почивката нали все пак?


This post was made using the Auto Blogging Software from WebMagnates.org This line will not appear when posts are made after activating the software to full version.

Няма коментари:

Публикуване на коментар