понеделник, 21 февруари 2011 г.

Ixonos показва извън прозорците мозайково по потребителски Интерфейс за Андроид

Ixonos илюстрира новаторски андроида разтвор С вдъхновяващо потребителски опит на мобилни Световния конгрес 2011 г.

ХЕЛЗИНКИ, 14 февруари 2011 г. /PRNewswire/--Ixonos, световен лидер в създаването на безжични технологии, софтуер и решения за мобилни устройства и услуги, илюстрира му широко андроида способности в световен мобилен конгрес в Барселона на 14-17 февруари 2011 г.

Ixonos показва новаторски базирани на Андроид multi-window разтвор, който се изпълнява на различните популярни хардуер платформи. Разтворът се докаже на таблета, разработени от Aava Mobile на multi-window система, която позволява да се използва от няколко приложения едновременно, например показване на съобщения и календара един до друг.

"Multi-window разтвора носи андроида потребителски опит на едно изцяло ново равнище. Работи на разтвор на устройство с 7-инчов или по-голям екран позволява нови ефективност в ежедневните задачи за обработка. Потребителят вече може да видите цялата област на един поглед и пускане няколко приложения едновременно,"обяснява г-Н Веса Metso, директор, ключ клиентските сметки, Андроид, на Ixonos.

Ixonos е също така да предоставя Многозадачен режим на работа потребителят опит при двойна цял екран конфигурация. Това отнема Многозадачен режим на работа използване случаи дори по-нататъшни като позволява на устройството, за да се използва като лаптоп, с подложка за докосване QWERTY клавиатура под втория прозорец на дейност, или като силно напреднали две цял екран tablet, когато и двете екрани, са използвани или за различни дейности или дейност е разширена през двете екрани.

"Многозадачен режим на работа е функционалност хора очакват от най-високо потребителски опит и две цял екран tablet устройства са сега дебютирайки пазара. С нашите разтвор Многозадачен режим на работа е норма за таблетки. Преместване от едно приложение към друго е бързо и лесно и потребителят да преместите заявления или дейности от един екран на друг. Това наистина се ефективност на нови височини,"г-н Metso добавя.

Разтвор на Многозадачен режим на работа е разработена в Ixonos' андроида компетентност центрове в Европа, показващи дълбоко Ixonos' ноу-хау на андроида части и модули.


This post was made using the Auto Blogging Software from WebMagnates.org This line will not appear when posts are made after activating the software to full version.

Няма коментари:

Публикуване на коментар