вторник, 22 февруари 2011 г.

iGrow обещава да regrow косата с лазери, accessorize всяка гардероб

Apira науки, въвежда първия със свободни ръце, лазерната коса подмладяване система за домашна употреба--iGrow

Нови коса грижи системата употреби клинично доказана ниско ниво светлина терапия за Rejuvenate и ново активизиране разреждането коса

НЮПОРТ БИЙЧ, CA--(Marketwire) - 02/22/11--казва: отива, никога не получите втори шанс да направи първото впечатление. Първите впечатления са всичко--и коса е един от първите функциите, които хората обявление на други. Търси най-доброто може да ви помогне да силно влияние, и с пълно ръководител на дебелина, блясък коса да отидете дълъг път в се спомогне за постигането на това. За съжаление много хора са не естествено благослови със забележителните tresses--генетика и играят роля, на факторите на околната среда и, досега, опциите, налични за поправяне на това положение са били или по-малко ефективни или неоправдано скъпо.

От Apira науки един от най-уважавания клинични основава лазер косъм възстановяване дружества и производител на успешно Revage670?, идва само със свободни ръце, домашна употреба коса подмладяване на устройството, който е толкова мощни, колкото клинични решения. Налични сега, iGrow подсилва патент до комбинация от вградения лазерен и светлини да позволят на мъжете и жените, косопад или разреждането коса да изпитате драматични резултати. В рамките на 12 седмици от като се използва iGrow, насочени повечето потребители докладва, че те опит за прекратяване на излишната косопад. На външния вид на по-дебел, по-пълни, по-здравословни коса е типично в рамките на 24 седмици.

За Старк разлика от наличните в момента решения като например лазерните коса пити iGrow се занимава със ограничения и несъответствия на тези продукти чрез включване на същата терапия научно доказан, медицинско училище Харвард документирани ниско ниво лазерна технология, която се намира в Revage670. Revage670 са използвани от повече от 500 лекарите в над 25 страни по света да ефективно rejuvenate окапването на перата им и разреждането коса. С нови iGrow, потребителите да имат достъп до много същите технологии разчита в офиси и клинични настройки--сега в удобството на собствените си домове--и за нищожна част от себестойността на толкова много лекаря. Прост и удобен за използване, iGrow удобно се намира мястото на потребителя главата, осигуряване на непрекъсната общото покритие и оставяйки ги напълно мобилни и свободно да правите други неща при получаване на третиране. IGrow дори позволява на потребителите да слушате музика, докато си коса rejuvenates--включва iPod/MP3 съвместимост.

IGrow функции 51 източници на светлина, включват 21 лазерните диоди и 30 светлини да предоставят пълно скалпа покритие, докато пити и друга страна притежава устройства имат само 9-15 лазер светлини. Резултат от iGrow е еквивалентен на повечето длъжността клинични коса лазери. Стотици клинични изследвания са показали ефективността на ниско ниво лазер терапия (LLLT) при различните условия, включително косопад, нужни и акне. "LLLT е невероятно, доказана технология, която може да rejuvenate косата и дори забави началото на разреждането коса," отбелязва Николай Брокс, изпълнителен Директор на Apira. "Ние видяхме точно как ефективно с нашите Revage670 е, и ние сме развълнувани да предоставят тази същата технология за домашна потребителя с първа ръка."

Резултатите от използването на iGrow са бързото и чувствително. Съгласно Lorrie Клайн, MD "средна пациента, като се използва iGrow първо започват да видите намалели косопад около шест до осем седмици. След това в няколко кратък срок, техните коса следва да започне, търсят по-дебел, по-пълни и по-здравословен. В за знака на девет месеца, те ще видите максимален резултат и след това с продължителната употреба на iGrow, следва да имат възможност да запазят тези резултати."

Цени на $695, iGrow вече е и идва с шестмесечно връщане на парите. За да научите повече за iGrow и как могат да бъдат закупени, моля посетете www.igrowlaser.com.

За Apira науки
Apira науката е установен лидер и пионер в ниско ниво лазер терапия за косопад и разреждането коса. Нейната Revage670? система е спечелил множество accolades от лекарите и еднакво за способността му пациентите да спре облика загуба на коса и насърчаване по-дебел, пълно коса. Сега Apira стартира разтвор на потребителите, която подсилва технология на Revage670 в компактен, без ръце система, която ще позволи подмладяване на косата в удобството на собствени начало. Нови iGrow в дома лазер също е iPod/MP3 съвместими, засилване на привлекателността на това устройство за лесно за използване. За допълнителна информация посетете www.apirascience.com.


This post was made using the Auto Blogging Software from WebMagnates.org This line will not appear when posts are made after activating the software to full version.

Няма коментари:

Публикуване на коментар