неделя, 20 февруари 2011 г.

Rolls-Royce electrifies Фантомът седан, изпитванията водите на луксозни (видео)

Моторни Екстаза потвърждава електрически проект за превозно средство на изпитване

Goodwood Обединеното кралство

Моторни Екстаза днес потвърждава развитието на 102EX, еднократно, напълно електрически задвижвани Фантомът, до дебют в Женева Автосалона на 1 март 2011 г. Колата ще Тур през 2011 г., служи в стенда за събиране на банката от данни от изследвания, която ще бъде решаваща за информиране на бъдещите решения относно алтернативни устройство-влакове за моторни превозни Екстаза.

"Ние са проектирани в света първата батерията електрически превозни средства за ултра луксозни сегмент," каза изпълнителен Директор Торстен Мюлер-Otvos, говорейки от главната квартира в Goodwood. "С това превозно средство, започнем изследване в алтернативни устройство-влакове, търсене на по-голяма яснота, върху които алтернативни технологии, които може да са подходящи да управлява моторни превозни Екстаза на бъдещето."

Rolls-Royce произвежда коли, които представляват pinnacle в луксозен автомобилни за най-discerning клиенти в света. С 102EX, известен още като Фантомът експериментални електрически (дд), дружеството намерение е внимателно изпитване на становищата и реакции към алтернативни устройство — влак опции на редица заинтересовани страни, включително собственици, ентусиасти, членовете на обществеността и медиите.

102EX ще служи като работни стенда за глобална турне, че отнема в Европа, Близкия изток, Азия и Северна Америка. Чрез изпитване устройства собствениците ще бъде дадена възможността да опит алтернативни устройство — влак технология и за обратна връзка, своите преживявания, мисли и се отнася пряко до Rolls-Royce.

Няма планове за развитие на производствения версия, като един от на дружеството EX модели, тя ще служи да започне диалог със съществуващите собственици и заинтересовани страни, които представляват, както и да отговори на въпроси на публиката.

Те включват на колата способността да достави допустим интервал между презаредими и да работи в екстремни климатични условия. Но също така да препоръчителния надеждността и качество срещу клиент очаквания на Световната pinnacle автомобилно марка.
"I трябва да бъдат убедени всеки алтернативни устройство-влак, ние изберете за в бъдеще да доставя автентичен Rolls-Royce опит," добавя Мюлер-Otvos. "Трябва да технология на това е точно за нашите клиенти, нашата марка и които ни задава на шума основа за устойчиво бъдеще."

В подготовка за дебютния Женева Rolls-Royce ще стартира уеб сайт www.electricluxury.com тази седмица, портал към по-широко дебата в световен мащаб иска мнение по въпроса за електрически луксозни от медиите, ВИП и заинтересовани страни на гориво. Сайтът също така доставя редовни актуализации на колата прогрес докато е на турне.

Пълна технически спецификации за 102EX, както и за изображения и б-roll ще бъдат публикувани в 00: 01 координираното универсално време на 1 март 2011 г.


This post was made using the Auto Blogging Software from WebMagnates.org This line will not appear when posts are made after activating the software to full version.

Няма коментари:

Публикуване на коментар