вторник, 22 февруари 2011 г.

Амазонка Prime незабавни видео практически

От Тим Стивънс осчетоводени Feb ра 2011 9: 49 AM Amazon Prime Instant Videos hands-on Amazon е просто включено Prime незабавни видео работа, отдаване под наем на платената Prime абонати (Съжаляваме, студенти) в САЩ (съжалявам, но чужденци) поток на 5000 филми и Телевизионни предавания директно на своите машини, безплатно--добре, свободно извън $79 грундове вече заплати. Джеф Bezos потвърди, че няма да има безплатно отива напред за тази услуга и че министър-председател, самата ще не се получават по-скъпи за плащане за всички тези бита и байта. Правото сега подбор се ограничава, по-специално ако вече разполагате с абонамент на Netflix, но ние просто трябваше да опитайте. Щракнете върху чрез за нашите импресии в различни устройства.

Естествено първата ни спирка е да го опитате в браузър, и има тези моментално видимите заглавия отлично интерфейс с вече съществуващите подбор на Amazon на незабавни заглавия. Въпреки това сега над "наем на 3 ден" и "Купи филм" бутони (които са все още там, ако искате да плащат за изтегляне версии) се "Гледане сега неограничен поток" бутон, с много привлекателен цена от $0.00 шофиране начало на идеята, че наистина е безплатно тук. Само в случай, че сте имали последното съмнения.

Щракнете върху получаване неща подвижен състав и стрийминг започва ефектно бързо, средно около три секунди на компютър, ние изпитват това с. Пропускане напред е по същия начин бързо, буфериране вземането на всички практически време.

Ние след това преместени други устройства, първо Logitech се появява в предаване Google Телевизия кутия. Ние бяхме приятно изненадан да намери, че Amazon е не (най-малко все още) блокирани стрийминг върху тази клетка и всичко, което играе перфектно. Напред до е андроида устройство работи светкавицата и, уверете се, че достатъчно, работил там твърде--, видео играе. Колко добре тя играе до голяма степен ще зависи от вашия телефон преработвателя и текущата ви връзка. Съдържание на варират от слайдшоу до приемливо за първата gen автосервитьор, ние го изпредени до на. Също така имаме потвърждение, че тази служба работи на Amazon незабавни канала на Roku и ние сме отгатване почти всичко, което се прави Amazon незабавни е добре да отидете.

За проверка на качеството ни заредени няколко филми, които са стрийминг Netflix и тук (не е трудно да се намери) и сравнява ги гръб към гръб. В крайна сметка качествените Amazon е добра, но не много. В човек на проводник на прилага филм зърно ефект, показани за ретроспекции, игран снежната вероятно по-ниска скорост на предаване от Amazon. Го погледна чувствително по-добре на Netflix. Освен това имаше някои детайл липсващите на кожата на външните повърхности на високоговорителите на филма.

Също така имаме червено Клиф, да видите как Као Као би превозната цена в завладяването на тази нова услуга. Този филм показа малко повече колебания в декори снимки и субтитрите изглеждала по-малко хрупкави. Така че има определено разлика Ако търсите за нея, но съдържанието на Amazon със сигурност не изглежда лошо. И ние наистина като тази Amazon дава възможност в много чуждестранни филми за избор между озвучаване и със субтитри. Също заслужава да се отбележи, че, можете да гледате до две видеоклипове едновременно в две различни устройства, така че ако искате субтитрите, но съпругата ви предпочита тези ужасно dubs, можете да всяка гледате вашия предпочитан версия заедно--ако имате достатъчно устройства.

В крайна сметка да не може да бъде твърде агресивна по услуга, която идва за "свободно" и просто прави още по-привлекателен вече изкушава земеделските предлагането, но в крайна сметка Prime незабавни видео е действително доста добре. Не, качеството не е доста толкова добро, колкото Netflix и тръгнете да са трудно си намират нищо тук, вече не е било връчено там, но сега Amazon е друга Ница бонус да отида заедно с всички, че двудневни експедиране.
This post was made using the Auto Blogging Software from WebMagnates.org This line will not appear when posts are made after activating the software to full version.

Няма коментари:

Публикуване на коментар