събота, 26 февруари 2011 г.

Задайте Engadget: най-добрите (не е грозна) прекратяване на шума Bluetooth слушалки за удавяне, Службата шум?

От Дарън Murph осчетоводени Feb двадесет и четвърти 2011 11: 59 PM ние знаем имате въпроси, и ако сте достатъчно смели, за да поиска света за отговори, тук е изходния отвор за това. Тази седмица поиска Engadget въпрос идва да ни Симон, който изглежда, че не така тайно се надявайки се да отклоняване затрупване, си цялата митническа служба. Ако търсите да изпратите в проучване на собствения си, пуснете ни линия на поиска [в] engadget [dawt] com.
"Трябва слушалките, която може да се блокира фона от зает служба. Говоря повтарящи се шумове като сондажни, фон кряскам, клавиатурата тропане, компютър фен whirring и безкрайни статичните от нашите сграда Климатик. Аз ще обичам ако това слушалките имали панаир на добро качество на звука за MP3 файлове, и разбира се би трябвало да имат добра микрофон за IP телефон телефония и Skype. Ако той не изглежда като нещо от радио Shack, който ще бъде бонус, и ако микрофонът е малко дискретно за самолет и улица употреба, които биха се допълнителна полза. Накрая връзката на работно място може да бъде USB и Bluetooth, с предпочитание на безжична връзка. Благодаря!"
Bluetooth слушалки са се развили съвсем малко, тъй като последния път имаме подобно обсъждане, така че ние сме любопитни какво използвате в момента да направи работата ви бит повече поносимо? Няма нужда в водят тайни, право? Говори в коментари по-долу!
This post was made using the Auto Blogging Software from WebMagnates.org This line will not appear when posts are made after activating the software to full version.

Няма коментари:

Публикуване на коментар