неделя, 20 февруари 2011 г.

Маркировката "се"-О не той не!: началник на INQ казва, че Андроид е твърде geeky за "красива момичета"

От Влад Савов осчетоводени Feb 18-2011 17ЧАСА: 21 предприемат една доза на неправилното обобщение, се смесва в с купчинки от condescension и след това да добавите щипка добрите стари сексизъм. Какво получавате ли? Тази оферта, идващи от Франк Meehan, главен изпълнителен Директор на Андроид телефон за производство на INQ:
"Ако отидете нощен клуб в всеки град в света, красива Момичето е iPhone или BlackBerry. Тя не разполага с андроида телефон. Тя има не емоционална привързаност към андроида телефон. Тя е прекалено усложнена. Това устройство е с geek, е всички грешно."
Сега преди да преминете му работа снимки на андроида татуировка момичето, е безспорно някои smidgen на истината на на човека думи. Андроид е geek съня екосистемата и то не е обезателно най-достъпни платформа в света, но за напълно запис не го изключите за демографските нощен клуб текущите дамата се удари ни--или Джъстин Тимбърлейк или Чад Ochocinco--като най-понякога идеята в света.

[Благодаря, AC]


This post was made using the Auto Blogging Software from WebMagnates.org This line will not appear when posts are made after activating the software to full version.

Няма коментари:

Публикуване на коментар