неделя, 27 февруари 2011 г.

Nexus s 2.3.3 актуализация коригира на екрана цветова температура, ние отидете на очите

От Ричард Ле осчетоводени Feb 27-ми 2011 5: 39 AM ние сте били изслушване доклади за връзката s андроида 2.3.3 актуализиране на добавяне на жълт оттенък на екрана и дори измиване си цветове, но съгласно на Google Ry човек, казва корекция наистина е предназначена да променят дисплей цветова температура. Тук е пълен цитат от подкрепа форум на Google:
"С вашата нова ОТА пълна, можете да забележите малка разлика в начин цветове са показани на вашия Nexus S. За Nexus S ние да коригира настройките на цветовата температура да отразява по-точно по-тъмни цветове на всички нива на яркостта. Джинджифилов потребителски Интерфейс са по-тъмен, открихме, че цветовете не са точни, когато устройството се използва по-ниските нива на яркостта. Например някои потребители съобщи, че температурата на първоначален цвят е твърде висока, водещи до някои по-тъмен Сивите, като червеникаво-тон; с новата цветова температура вече не е случая."
Така че това показване ощипване е генерирането, изглежда като че много commenters както форум, така и в XDA-разработчиците не много доволни от това. Любопитни отрепки, че сме, ние дръпна и ръчно обновяват нашата собствена Nexus S (и от начина, по който, се уверете, че отговарят на вашите билд номер с подходяща корекция). Както можете да видите в нашите сравнение снимки (отстреляни със същите настройки за ръчно камера и яркостта на средно екран), температурата на нови цялостната цвят без съмнение е незначително топъл, въпреки че настройките за яркост на dimmer вече не страдат от горепосочените червен тон. Интересно е, че ние действително одобри тази промяна и супер AMOLED дисплея със сигурност не изглежда мити, към нас, нито да виждаме всяко шумния колебания, че някои са докладвани. Сигурно ние не може да бъде самостоятелно. Е, има само един начин да се помогне за решаването на този мистерия: Ако случайно се наранят Nexus S собственика, който е тази актуализация, защо да не chime-долу?

[Благодарение на всеки, който изпраща това]



This post was made using the Auto Blogging Software from WebMagnates.org This line will not appear when posts are made after activating the software to full version.

Няма коментари:

Публикуване на коментар