понеделник, 14 февруари 2011 г.

Microsoft показва изключване на WP7 бъдеще с Многозадачен режим на работа, Twitter интеграция и IE9, всички идват тази година

Ние едва сте започнали да стане готов със Стив Балмър изказване на MWC 2011 г., все още на компанията Twitter и натиснете канали просто издълбано му основна човек. Потвърждава се, че Windows телефон 7 е почти Многозадачен режим на работа за други приложения и пакет от други актуализации, включително Twitter интеграция и IE9 Mobile. Ние все още сте чакане за подробностите относно Многозадачен режим на работа, но дружеството потвърди "новата вълна на молбите за Многозадачен режим на работа" в тази следващата версия, макар и се надяваме, че това означава, отворен за всички.

Twitter ще бъдат интегрирани в хора концентратора, така че можете да получите в реално време "Какво е за вечеря" актуализациите там. И, разбира се, Microsoft потвърждава IE9 идва. Той ще представя "рязко засилено уеб браузър опит" благодарение на графики и хардуерно ускорение, която ще направи повечето от това, което вашият телефон е да предложи. Звучи вкусно ни. Ние сме казал да се очаква актуализацията на в "началото на март," които не това е далеч на всички.


Показвай пълния PR textMicrosoft показва новите функции и бъдещето посока като инерция изгражда за Windows телефон 7

Испания — 14 февруари 2011 г. — Microsoft днес започна Световен мобилен конгрес чрез хора поглед на това, което останалата част от годината ще донесе за Windows телефон 7. Сред актуализации са няколко нови функции, процъфтяващите ап пазар и интегрирането на дори повече продукти на Microsoft с телефона.

Конкретен пример на фирмата зрително е нов стратегическото партньорство с Nokia. "Това партньорство ще комбинира съдържание на нашите две дружества и нашите растеж на гориво както строим екосистемата на глобалната Windows телефон. Това е голяма победа за нас, за Nokia и за нашите съществуващи и нови клиенти по света,"каза Анди утайка, президент на Microsoft мобилни комуникации дейност.

Новите прозорци на телефон функции & Apps


"...Преди година сме въведени Windows телефон 7 в световен мобилен конгрес в Барселона. Ние описва как сме се пускането целия мускулите на нашата фирма зад ни мобилни стратегия, включително Windows, Windows Live, Бинг, Zune, Xbox LIVE, Службата, SharePoint, обмен и нашите инструменти за разработчици,"каза утайка. "Нашият съюз с Nokia създава възможности за двете дружества далеч отвъд какво можем да постигне поотделно и предлага непреодолими алтернатива на съществуващите възможности за избор за потребителите, мобилни оператори и за разработчици".

Първия гол с Windows телефон 7, утайка каза, е да достави опит уникално привлекателни клиент. И резултатите, както е предвидено от потребители на Windows телефон 7, показват, че цялостното опит е голяма. "Досега сме имали фантастично реакция от клиенти с 93 % клиент удовлетворение размер и 9 от 10 клиенти, че те могат да препоръчват

Няма коментари:

Публикуване на коментар