сряда, 16 февруари 2011 г.

LG започва експедиране нови "примигва свободно" 3D телевизори с пасивни чаши

LG обявява на ОИП, че тя е била разбиване от други ТВ производители за собствена FPR технология за 3DTVs и сега те първоначално сте стартирали корабоплаване в Корея, включително LW5700, снимката горе. LG на нов подход означава пускане филм от специални над LCD екран (не плазми, въпреки че OLED версии са планирани в бъдеще) отдаване под наем на потребители, които използват пасивен 3D-очила евтини "трептенето свободен" вместо водене на конвенционална дисплей и използване на по-скъпи активни shutter 3D-очила. LG на нови телевизори с екраните трябва да започне, пристигащи в САЩ през март, въпреки че Vizio вече продава един кино 3D ТВ тук с технология и планира да достави slew на новите модели най-скоро. Разбира се основните прогнозата на този подход е, че той halves резолюция, доставени на всяко око, когато очила, но--ако вие вече не отгатната таблети и телефони--, LG е залагания големи на 3D тази година, ние ще видите ако тя плаща.

Показвай пълния PR textLG нова кино 3D ТВ REWRITES правила за 3D
Със света първата "Свободно на трептене" сертифицирането, LG кино 3D TV предлага
Крайната в гладки, удобни и ярко 3D показване

СЕУЛ, 16 февруари 2011 г. — LG Electronics (ГВ) днес обяви корейски освобождаването си нови кино 3D телевизия, която може да се гордее първата трета страна одобри "свободно на трептене" 3D изображения, заедно с по-удобни очила, по-ярки картина и на по-широк ъгъл на разглеждане. Заедно тези характеристики правят по-удобно от всякога за зрителите да се ползват с 3D съдържание в компанията на семейството и приятелите си.

"Като използва Нашият опит в 3D адрес потребителя загриженост за 3D, като например някога flickery картина и труден очила, днес ние сме готови да обременяват предприятията реално пробив в 3D с LG кино 3D Телевизия," каза Havis Куон, президент и изпълнителен Директор на LG Electronics Начало развлечения дружество. "3D Телевизор LG кино ще бъдат реално игра за смяна на дискове в 3D Телевизия, бутане 3D показване на нови височини на възбуда, като 3D технология здраво в основния домашното по целия свят."

КИНО 3D ТВ поука неуредени 3D показване опитът започва с технология си със шарка филм забавящо устройство (FPR), който оптимизира разделяне на изображения за ляво и дясно око. Тези изображения са след това съпоставени кино 3D-очила, специално проектирани за получаване на всеки образ, създаване на концептната гладки 3D картини.

Картината е спечелил кино 3D ТВ "свободно на трептене" сертифициране от Intertek и TÜV, два световноизвестната сертифициране агенциите в Европа, което прави първата 3D TV на света да получава наименованието. Такива гладкото картина, киното 3D ТВ практически елиминира чувствата на световъртеж или умора на материала на очите, които се срещат с предишни 3D телевизори, смисъла зрителите да се насладите на 3D съдържание за, вече и в по-голямо удобство.

3D Телевизионно кино също идва с удобни и евтини 3D-очила. Разтоварването скалите в само 16 грама, чашите имат не електрически части, така че те са свободни от електромагнитни вълни и никога не е необходимо да се презарежда. И тъй като кино 3D ТВ поука чашите не трябва да бъдат синхронизирани или с капаче, те гарантират кино 3D остава изцяло на трептенето на екрана.

По-нататъшното ramping на качеството е повишаване на 3D производителността LG на светлина, тънък слой, обхващащи кино 3D ТВ поука екрана, която осигурява 3D изображения са посочени в пълния яркостта. Като противодействат всяко dimness, че понякога може да се случи с 3D съдържание, 3D светлина става brighter, създава по-ясни снимки за превъзходно 3D преглед на натрупания опит.

Благодарение на своята по-широк ъгъл на показване 3D Телевизионно кино е идеална за гледане на 3D с големи групи от приятели или семейство, докато седи или лежат в практически всякакъв място в предната част на Телевизора.

Освен отличното качество в 2D и 3D кино 3D ТВ Слави всички предимства на LG на умни ТВ технология. Прости дома табло и магията движение дистанционно управление 3D Телевизор LG кино прави лесен достъп до пълното обурудване на премията съдържание чрез горната глобални доставчици, най-добрите в местно производство показва и нарастващата диапазон на LG Apps проектирани конкретно за употреба на нейните умни телевизори.

След излизането му корейски 3D Телевизор LG кино ще бъде осъществено глобално от март.

LW5700 спецификации:

-Светлината и удобни очила
-3D светлина повишаване на производителността
-Широк ъгъл на показване
-Интелигентни ТВ
-DLNA/WiFi/DVR готови
-2D 3D конверсия
-LED плюс
-Местни Dimming
-TruMotion 120 (100) Hz
-DivX плюс / HD
-Интелигентни енергийни записването плюс

# # #

Няма коментари:

Публикуване на коментар