понеделник, 14 февруари 2011 г.

LG Оптимус 3D функции YouTube 3D ап за многостранен споделяне

Сега, че LG Оптимус 3D е официален, ние знаем какво сте чудите: Защо да искам 3D как да споделя 3D видео от моята нова двуядрени cellphone? Лесно, на 3D канал на YouTube. LG на нова близнак стъклото слушалка функции YouTube на 3D видео приложение, което ви дава възможност на собствениците на качване на техните 3D движения в конзолна добавка. Така че Пригответе се да bust, очила народе хартия anaglyph. Нашето бъдеще, както вярвал, с 3D-филм публиката 1950-те, пристигна. Покажи пълно PR textLG И YOUTUBE ПАРТНЬОР да ПРИВЕДАТ пълно 3D ОПИТ за МОБИЛНИ устройства

Барселона--(Корея Newswire) 14 февруари 2011--LG Electronics (ГВ) и YouTube като се голяма крачка напред днес съобщавайки партньорство да предоставят уникален 3D мобилни опит на потребителите. LG на предстоящи Андроид двигател премия смартфони ще даде възможност на потребителите не само за да съберете и преглед на 3D видео без очила, но също така да качи и сподели ги веднага с други потребители чрез YouTube.

"Оптимус 3D е LG на най-новите ни основни смартфон. Това е нашият отговор на две големи болка точки на текущия 3D опит - ограничена мобилност и специализирани очила. Освен това, партньорството ни с YouTube ще гарантира, че нашите клиенти лесно може да генерира и достъп до голяма 3D съдържание,"каза д-р Чен-seok парк, президент и изпълнителен Директор на LG Electronics мобилни компанията за комуникации.

Ново партньорство е част от по-широк push в 3D развлечения от LG и в света-големият онлайн видео Общността. YouTube и ГВ са си сътрудничили да позволят доставката и споделяне на 3D видео върху мобилни устройства по начин, който улеснява и лесно за потребителите.

"3D технология е традиционно резервирано за големи холивудски филм студия," каза Francsico Хранова, главата на YouTube платформа партньорства "С нови LG Оптимус 3D всеки по света може да застреля 3D видеоклипове, ги качите на YouTube и ги споделете с приятелите си. Ние сме развълнувани да видите творчески видеоклипове ни Общността прихваща и споделя с тази нова технология."

Задвижвани от уникални "Tri-двойна" конфигурация--с двуядрени процесори, едновременното Двуканалната и с двойна-памет, LG на разширени Оптимус 3D ще бъдат разяснени по 2011 г. Световен мобилен конгрес в Барселона и ще бъде първата мобилно устройство, могат да предоставят на YouTube 3D опит. Захранван с Андроид Оптимус 3D ще бъдат достъпни глобално започва в Европа началото на второто тримесечие на 2011 г.

За повече информация посетете LG стойка 8B178 в зала 8 на Световен мобилен конгрес в Fira Барселона от 14 февруари 17 или отидете на онлайн новините в www.lgnewsroom.com/MWC2011.

Няма коментари:

Публикуване на коментар