петък, 18 февруари 2011 г.

На Австралия Jetstar Airways отнема на обучение колелата от iPad наем на програмата, иска tablet "на всяко въздухоплавателно средство"

От Влад Савов осчетоводени Feb 18-2011 5: 06 AM тук е бърз и лесен начин да избягат посредственото на тези малки low-res LCDs вградени в седалката пред вас: slap надолу 10 австралийски долари и надграждане до iPad IPS доброто състояние по време на полета ви Jetstar Airways. Тази опция за наем е на разположение на австралийски авиокомпанията полети от юни, но само в пилотните форма (вмъкнете ваши собствени Вицове тук), и обратна връзка е достатъчно добър за фирмата, за да го направите флота цялата политика. "Филми, музика, списания, книги и игри" всички ще се превърнем инсталирани, така че да не трябва да fret около като на черупките, Екстра лов около за съдържание. Споразуменията за лицензиране се очаква да бъде завършен, с помощта на програмата за отдаване под наем, подвижен състав изцяло този април.
This post was made using the Auto Blogging Software from WebMagnates.org This line will not appear when posts are made after activating the software to full version.

Няма коментари:

Публикуване на коментар