сряда, 16 февруари 2011 г.

Критерий за събиране сега стрийминг на Hulu плюс, може би Sanjuro и Hanbei ще разреши разлики (update: няма да Netflix и Hulu)

Hulu плюс просто Имаш много по-привлекателен за cinephiles. Стрийминг услуга само осъществено 150 имоти от критерий събирането, може би премиера тласкателният кораб на невероятно филми, с този брой се очаква да топ 800 "за следващите месеца." Тя ще включва актьори, подобно на предложения от Куросава, заедно с някои филми "толкова рядък, че те никога не бяха наблюдавани в САЩ на всякакъв носител." В действителност тази сделка е наличен само в Америка, така че ние ще изпратим ни официални извинения за нашите приятелски съседи на север, но сте със сигурност добре дошли да идват от надолу за филм през нощта. Просто носете някои кашкавалена. Естествено качеството тук няма да съответства на Blu-ray и ние сме отгатване обикновено епични критерий за специални функции няма да бъде стрийминг, но не може да има всичко за $7,99 на месец.

Актуализация: Имаме бележка от Hulu като се посочва, че да наистина, специални функции ще бъде тук прекалено. Директорът коментар, изтрити сцени и партиди от други бонус награди ще дойде в баланс. Може би ще има нещо там, обясняващи дълбоко и скритите значението на Sans Soleil. О и е изключителна сделка, която е Опа за Netflixers.

Актуализиране на 2: Netflix е губим изложени в повече ways от една: "Всички филми, които в момента са в Netflix стрийминг ще бъдат в края на годината," чете донякъде горчив критерий събиране пост на Facebook. Критерий ще продължи да експедирате Netflix дискове, но ние всички знаем, че Netflix не пука за тези толкова много повече.

Няма коментари:

Публикуване на коментар