петък, 18 февруари 2011 г.

Връща Engadget Покажи тази вечер с глава на GM инженер Мики Bly, на Уотсън творците, нови продукти и много повече!

От Шон Hollister осчетоводени Feb 17-тата 2011 5: 30 Ч. Изчисти вашите календари всички, защото тази вечер в 7: 00 ч. ET Engadget Покажи е обратно по начин, големи! Главата инженер на GM Мики Bly (отговорни за волт човек) ще бъде от страна за някои Франк разговор за бъдещето на автомобили и няколко mind-blowing демо да отиде с него. О и GM казва, те имат голям обявяване, че те ще се прави изключително от на Engadget шоу, така като част от хронологията на технологии и Присъединете се към нас, няма да можете да идват? Engadget авто редактор Тим Стивънс ще бъде свързваща забавно и също ще имаме много специален гост на IBM Уотсън екип, прясно изключване на играта шоу играе Суперкомпютър три-ден на опасност. Той ще бъде една нощ да запомните, с някои невероятна chiptunes музика от забележка! с изображения от Batsly Адамс. Както обикновено ние ще се стрийминг на живо в 7: 00 Ч. от на СЪР етап 37 (ново място!) и ние имаме около 350 места на първи дошъл, първи обслужен основа, ако искате да се присъедините към нас на лицето. Също така ни се доверите когато казваме, че giveaways за тази завръща ще абсолютно удар. вашата. ум.

Напомнящо писмо: Шоуто ще се осъществява в Прекрасна нова място, СЪР Stage37 (т.е. не TimesCenter или Купър съюз), се намира в Манхатън в 508 запад ия улица, между десето и единадесето пътища.

Билети--както винаги--свободно за всеки, който искате да присъства, но места за сядане е ограничен и билети ще бъде първи дошъл, първи обслужен... така че отидете там рано! Също така, поради естеството на пространството, ние няма да бъде може да направи запазени места, така че седалките ще бъде първи дошъл – първи обслужен както и (ние знаем, само след като сте свикнали да възложени места за сядане!). Тук е актуализирана информация за нашата нова тарифната категория политика, които трябва да знаете:
Няма такса не допускане--билетите са напълно freeThe събитие е всички agesTicketing ще започне СЪР Stage37 в 5: 00 Ч. на четвъртък, 17 февруари, ще се отвори врати за сядане в 6: 15 Ч. и шоуто започва 7:00PMWe не могат да направят целеви места за сядане в това място, така че не забравяйте, че вашият билет гаранции, ви влизане в шоуто, но когато седнеш е от вас.Не може да събирате билети за приятели или семейство--всеки, който бихте искали да идват трябва да бъде да получите ticketSeating е ограничен капацитет (ние имаме стаята за приблизително 350), и след като сме пълен, ние сме fullThe място се намира в 508 запад ия Свети, между десето и единадесето пътища. (карта след почивката)Покажи дължината е около hourIf, вие сте член на медиите, който желае да участват, свържете се с нас на: engadgetshowmedia [в] engadget [точка] ще се опитаме да ви настанят com и ние. Могат да бъдат изпратени всички други въпроси, които не медия: engadgetshow [в] engadget [точка] com.

Абонирайте се за показване:

[iTunes] Абонирайте се за шоуто директно в iTunes (M4V).
[Zune] Абонирайте се за шоуто директно в Zune пазара (M4V).
[RSS M4V] Добавяне на Engadget Покажи фуражи (M4V) към вашия RSS агрегатор и ги автоматично.


This post was made using the Auto Blogging Software from WebMagnates.org This line will not appear when posts are made after activating the software to full version.

Няма коментари:

Публикуване на коментар