петък, 18 февруари 2011 г.

Chevrolet стартира MyLink смартфон интеграция за 2012 волта и равноденствие

Chevrolet MyLink създава умно телефони на колелата

Умни интерфейс дизайн позволява драйвери, за да се възползвате от мобилни комуникационни технологии, докато телефона е безопасно съхраняване

Ню ЙОРК – потребители, които търсят по високо ниво в превозно средство безжично свързване и персонализирани опции за представяне, плюс несъчетаната безопасността и сигурността на OnStar нужда изглежда не повече от 2012 г., град Чеви волта и равноденствие.

Когато тези превозни средства отиват за продажба по-късно тази година, те ще са първите, които предлагат град Чеви MyLink — в колата развлекателния пакет, който се основава на сигурността и сигурността на OnStar и интегрира безпроблемно онлайн услуги като Пандора ® интернет радио и Stitcher SmartRadio ®, се използва без ръце глас и сензорен контроли чрез свързване на Bluetooth устройство.

"Там е ново поколение на кола купувачи, които не искате да се утаи за масовия пазар радио," каза Рик Scheidt, вицепрезидент на Chevrolet търговия. "Те искат да създадете свои собствени отделни станции и имат достъп до тях, където и да се. Chevrolet превозни средства са предложени клиенти възможността да използват преносими мултимедийни устройства от 2006 г. и въвеждането на MyLink отнема медии Персонализиране на ново равнище. "

MyLink добавя стерео аудио стрийминг и безжичен контрол на умни телефони, основан на гласови активиран Bluetooth, без ръце повикващата способност вече предлагани в повечето град Чеви превозни средства. MyLink също така включва седем инчов, с висока разделителна способност, пълноцветни сензорния екран дисплей, който прави избор на носител, лесни за навигация.

"MyLink на Chevrolet е следващата стъпка за свързване в автомобилите," каза Карл Stracke, Вице президент за глобалната продукт инженеринг. "MyLink подсилва мобилен броудбанд способността и сложни, онлайн услуги е възможно от днешна умни телефони."

MyLink запазва всички възможности на днешна развлечения единици, включително AM/FM/Хм тунери, CD плейър с MP3 възпроизвеждане, спомагателни и USB суровини. Но, Stracke казва, "това са най-важното и строим от там".

Сред новите обезщетенията, предоставяни от MyLink:

-Засилена система за със свободни ръце гласов контрол, задвижвани от нюанс се носят ®, която позволява просто гласови команди да инициират телефонни разговори и изберете радио станции или носител от преносими MP3 плейъри и смартфони. Натискане на бутон на волана позволява интуитивен вербална контрол на смартфон приложения като "play (име на изпълнител)" или "повикване (име на контакт)" за да запазите на водача ръцете на колелото а очите на пътя.

-Интернет радио Пандора ® позволява на потребителите да създават персонализирани радиостанции базира любимите си артисти или жанрове и Stitcher SmartRadio ® позволява достъп до хиляди избор аудио програмиране позволява на клиентите да изгради слушане Персонализиране. MyLink е интегриран контрол на двете тези приложения за водачът насочва изживяване.

-Gracenote ®: идентифицира музикалната колекция на смартфон или MP3 плейър на водача и представя информация такива името на изпълнителя, жанрове и обложките на албуми в екрана MyLink и позволява на потребителите да изберете подобни музиката да те обичам мелодии. Gracenote също се подобрява точността на системата за активиране на на MyLink глас като позволява на потребителите достъп до музика, с прякори на художника, като "шеф," "G.N.R," или "Fab четири" просто чрез използване на MyLink сензорен или кормилното колело на бутоните и гласова интерфейс за управление.

-Модернизирани USB връзка: докато Chevrolet е предложено спомагателно устройство свързаност от 2006 г., MyLink добавя флаш памет способността на връзките си USB устройство. Това предоставя на потребителите възможност за достъп до одобрения приложения, които ще направи системата си MyLink още по-функционални, като същевременно се осигурява на водача поддържане на очите на пътя и ръцете на кормилото.

Дебюта на град Чеви MyLink разширява OnStar опит от безопасността и сигурността на информация и развлечения от безпроблемно интегриране на способността на смартфон в превозното средство така че преносими телефони могат безопасно да се съхранява докато шофирате. .

Когато OnStar дебютира през 1996 г., той за пръв път в превозното средство връзка с промишлеността на автоматично първата вграден телематика система. Той е нараснал от предимно предлага автоматично известяване и характеристики за сигурност да включва отдалечен превозното средство диагностика, ред от-навигация и способността да забавят крадени превозни средства.

През ноември 2010 г. OnStar освобождава смартфон молба за всички 2011 г. град Чеви превозни включи отдалечен Старт, заключване/отключване и превозното средство статут на проверки, както и функции по управление на батерията за волт собственици. Волт собствениците също така са уеб сайта на MyVolt.com, за да предоставят тези функции за дистанционно управление и други собственици на град Чеви скоро ще имат достъп до подобни услуги уеб базиран OnStar.

Комбинацията от MyLink и OnStar скоро ще да бъдат съединени с интегрирането на Powermat ® таксуване система – елиминирайки нуждата от таксуване струни. Chevrolet MyLink ще бъде наличен, започващи с 2012 Chevrolet волта и равноденствие тази Есен преди разширяването за други превозни средства от град Чеви групата през следващите 18 месеца.

За Chevrolet
Основан в Детройт през 1911, Chevrolet чества своята centennial като глобална автомобилно марка с годишни продажби на превозни средства, около 4.25 милиона в повече от 120 страни. Chevrolet предвижда ефективност на горивото, безопасни и надеждни превозни средства, които доставят високо качество, изразителни дизайн, чаровна производителността и стойността на потребителите. Chevrolet портфейла включва символичните изпълнение автомобили като Corvette и Camaro; надеждни, дълготрайни адаптери и пикапи като Silverado и Suburban; и наградените леки автомобили и пресичане като двигател с искрово запалване, Cruze, Малибу, равноденствие и преместване. Chevrolet също така предлага решения на "газ удобна за свободни от газ", включително Cruze еко и волта. Cruze еко предлага 42 mpg магистрала, докато волт предлага 35 мили на електрически, свободни от бензин кормуване и допълнителни 344 мили от разширен обхват. Най-новите модели на Chevrolet предлага OnStar безопасност и удобство технологии, включително със свободни ръце извикване на OnStar, автоматична разбием отговор и откраднат забавянето на превозното средство. Можете да намерите повече информация относно моделите на Chevrolet на www.chevrolet.com

За OnStar
OnStar, дъщерно дружество изцяло собственост на Дженеръл Мотърс, е водещ глобален доставчик на свързани с безопасността и сигурността разтвори, добавена стойност мобилност услуги и усъвършенствани информационни технологии. На разположение в момента на повече от 40 ми 2011 г. GM модели, OnStar скоро ще бъдат достъпни за монтаж на повечето други превозни средства вече по шосе чрез местни електроника търговци на дребно, включително най-добрите купуват. OnStar безопасно свързва си повече от шест милиона абонати, в САЩ, Канада и Китай, по начини, не мислех, че е възможно. OnStar откраднат забавянето на превозното средство е получател на наградата на Едисон 2010 г. за най-добър нов продукт в категорията на технологии. Можете да намерите повече информация за OnStar на www.onstar.com.


This post was made using the Auto Blogging Software from WebMagnates.org This line will not appear when posts are made after activating the software to full version.

Няма коментари:

Публикуване на коментар