сряда, 16 февруари 2011 г.

ДЖАНТА, добавяне на BBM ап даването на BlackBerry ап свят

Така, че да имаме този горещи нови "супер ап" изключване BlackBerry ап свят и искате да го споделите с приятел? Вие може да ги съобщение името на програмата, но това е така 2010 г. Най-скоро на BlackBerry ще има функциите й собствен "подарък: това ап" чрез BBM, която ще ви позволи да се възползват от този удобен нови превозвач, фактурирането дебитира сметката на разходи за артикул и го wing на вашия получател. ДЖАНТА документа функционалност, използвани от родители, които искат да ограничат достъпа на своите деца, като се пълен контрол на техните покупки и абонаменти от техните собствени отдалечен слушалка. Сега ние ще просто sit обратно, се отпуснете и изчакайте ОБРЪЧА на за пинг ни с датата на излизане. PR след почивката. Показване на пълно PR textRIM обявява планове за предоставяне на превозвачи с нова BBM мобилни даването на платформа

14 Февруари 2011 г.

Нови мобилни gifting платформа ще се интегрират с BlackBerry ап свят и превозвач фактурирането системи за да се позволи BlackBerry абонати моментално подарък време, приложения и други услуги, свързани с превозвач от един абонат на друго използване на BBM

Мобилни Световния конгрес, Барселона, Испания - на научните изследвания В движение (ДЖАНТАТА) (NASDAQ: RIMM; TSX: ДЖАНТАТА) днес обяви планове за новаторски мобилни gifting платформа за превозвачи, които ще позволи на един упълномощен BlackBerry ® абоната да използват техните post-paid или предварително платена на сметка за удобно, здраво и моментално одобрява и заплати за време, apps или други превозвач услуги, изисквани от друга BlackBerry абонати.

Новаторски BBM за мобилни gifting платформа ще се интегрират с BlackBerry ап света ™ и платежни системи за превозвач и позволяват на gifting искания и одобрения се обработва директно между BlackBerry абонати, като се използва BBM ™ (BlackBerry ® Messenger) с транзакции, които са защитени, заверени и не repudiable. Платформата също ще позволи на превозвачи до по-лесно продават време на предплатени BlackBerry абонати (за използване на абоната).

"ДЖАНТА се ангажира да уеднаквява с превозвач бизнес модели да достави новаторски и съответните мобилна търговия решения," каза Джим Balsillie, Co-главен изпълнителен Директор ръб. "Ще има много сценарии и обстоятелства, които могат да се издават през BBM мобилни gifting платформата на света, но най-лесен за много хора да лесно разглеждаме и оценявам е опростена Актът на одобряване на тяхното дете искане за допълнително време минути майка или ап покупка с един-единствен, щракнете върху използване на BBM".

Въвеждането на такива удобен и плътно интегрирани услуги, въз основа на BBM, мобилни gifting платформа ще засилване на мобилната търговия и позволи превозвачи да предоставят уникална стойност на своите клиенти. BlackBerry абонати ще да може да купува или подарък време, приложения и други услуги, превозвач и такса покупките си съществуващите postpaid или предплатената сметка или алтернативно плащат за покупки чрез различни други методи на плащане.

Няма коментари:

Публикуване на коментар