четвъртък, 17 февруари 2011 г.

AuraSound звук станция е audiophile-клас iPod експедиция за вашата audiophile-клас bedstand

AuraSound въвежда звук станция--в света първата универсална Media Player

Звук станция идентифицира Melds Audiophile-клас звук система С 7-инчов цвят на докосване на екрана, интернет радио, iPod Docking станция, видео плейър

САНТА ФЕ СПРИНГС, Calif., 14 февруари 2011 г. /PRNewswire-Asia /--AuraSound, Inc. (Извънборсови бюлетин: ARUZ) unveiled днес новаторски звук станцията, високо качество media player, който най-накрая unleashes на пълния потенциал на цифрови медии. Чрез комбинирането на audiophile-клас акустичен дизайн с цвят на екрана 7 "и пълно масив от държавата членка на модерните свързаност функции, е първият истински универсална Media Player. Тя идентифицира комбинира в един елегантен компактен дизайн функции на няколко устройства, включително интернет радио, iPod/iPhone скачване, рамка на цифрови картини, будилник, FM радио и видео плейър. Той е пълна интегрирано решение и не изисква компютър, за да настроите или оперират. Продуктът ще бъдат достъпни следващия месец първоначално чрез избрани търговци на дребно в САЩ и в Европа, с глобална експанзия да следват.

Звук станцията е проектиран да доставят максимално целостта на аудио за музика purists. Вместо на encumbering музика с преработка последици, които изкривяват оригиналния запис, тя използва различни разширени усилвател и драйвер за технология за чисто recreate целия спектър на звука на художника, предназначени. С патентовани дълго изхвърляне woofers невероятно бас отговор и оптимизирани tweeters за точно звук пунктовете за спиране, той е проектирани да обработва всички музикален стил с лекота и напълни стая с thundering застой, ясно вокали и свеж извисява високите нива.

С цвят на 7-инчов екран и мощен звук система доброто станцията е зашеметяващ филм и видео плейър. Големи докосване на екрана също така дава на звук станция безпрецедентно лекота на употреба, позволяваща музика и филми любителите на бързо и лесно изберете media за възпроизвеждане или търсене на интернет радио станции с интуитивен докосване екранната клавиатура. Вградени способността за надстройка дава на звук станция "живот, учене машина" и гарантира, че ще никога не станало остарели. Новите функции ще се предоставят редовно от AuraSound за лесно надстройки, просто от докосване на екрана бутон.

"Точно както ние сме направили с успеха на индустрията, водеща Телевизията Soundbars на САЩ пазара на дребно, нашата звук станция дава на хората uncompromised музика изживяване. Предлага най-високо звуков производителност, великолепна дизайн и безпрецедентна степен на функционалното интегриране чрез комбиниране на няколко различни продукти в един пълен, прости и елегантна поле,"Харалд Weisshaupt, главен изпълнителен Директор и президент посочва. "Реакцията на първоначалния клиент е неуредени и ние сме твърд по време на работа, отговарящи на търсенето. Новаторски функции укрепи ангажимента си да се повдигне опитът на потребителя в залата за цифрови живот."


This post was made using the Auto Blogging Software from WebMagnates.org This line will not appear when posts are made after activating the software to full version.

Няма коментари:

Публикуване на коментар