сряда, 2 март 2011 г.

NanoPhotonica развива S-QLED, OLED да развиват комплекс за малоценност скоро

NanoPhotonica се развива революционни технологии за QLED плосък панел дисплея

ОРЛАНДО, Fla.--(бизнес ТЕЛ)--NanoPhotonica, разработчик на съвременните материали, е усъвършенствано нереализуеми, пробив QLED показват технология, която тя е commercializing за масово производство.
Са били направени подобрения в качеството на изображението с по-OLED технология, но високи производствени разходи, ограниченията за добив и ограничен живот стане скъпи и трудни за всички освен-малките устройства.

На компанията S-QLED технология по-добро качество на картината и консумацията на електроенергия, постигнати от наскоро въведените OLED показва, докато може да се постигне значително намаляване на разходите и подобряване живота извън това, което OLED. Материали и дизайн, икономически широк спектър на дисплеи от смартфони до големи устройства е решение на NanoPhotonica подобни телевизори.

NanoPhotonica в момента работи с няколко водещи дисплея производителите да commercialize устройства, въз основа на неговата собствена технология. Работа в независими лаборатории, които са били идентифицирани ключови показатели предимства.

"Най-актуалните електронни продукти имат LCD дисплеи, които са hogs на енергия и предоставяне на качество на картината, което, както ние всички знаем, оставя много да се желае," обяснява изпълнителен Директор д-р Христофор Мортън. "Са направени подобрения в качеството на изображението с по-OLED технология, но високи производствени разходи, ограниченията за добив и ограничен живот стане скъпи и трудни за всички освен-малките устройства."

Показва, с помощта на NanoPhotonica S-QLED технологии ще осигури по-добра картина технология от OLED, използват 30 % по-ниска мощност, ще бъде цени до 75 % по-ниска, както и последно два пъти като дълго. Гъвкавост на технологията във всички размери на дисплея се прави възможно чрез рентабилни струен печат, който изисква не вакуумно отлагане.

"NanoPhotonica има промяна на игра подход към материалите, проектирането и производството за дисплеи," добавя Мортън. "Ние сме развълнувани от обезщетенията, ние се довежда до промишлеността и от отговор, са имали от показване на основни производители по света. Нашият фокус е да се ускори работата със съществуващи и нови дисплей партньори да тази технология на QLED на пазара скоро. Нашите материали са позволяващи подобни аванси в Слънчевата индустрия, и възнамеряваме да обявят повече за тези програми скоро."

За NanoPhotonica

NanoPhotonica, базиран в Орландо, FL, носи новаторски Наноматериали и производствени техники да позволи Променяне на пазара подобрения в диапазон на фотоелектрическо приложения, включително дисплеи, слънчеви панели и други индустрии на електронно устройство. www.nanophotonica.com


This post was made using the Auto Blogging Software from WebMagnates.org This line will not appear when posts are made after activating the software to full version.

Няма коментари:

Публикуване на коментар