сряда, 2 март 2011 г.

Кокс прекъсвания рекламация кабел качване запис с помощта на Motorola абонати, все още се чака Гай си кабел

Motorola и кокс прекъсване световен рекорд в курсове за предаване на данни

Задаване на няколко записа; демонстрира потенциал за по-голяма ефективност на пропускателна способност и допълнителни приходи възможности за широколентов оператори

АТЛАНТА CableLabs зимни конференция – 1 март, 2011– Motorola мобилност Inc. (програмируема Координатна: СМИ) обяви за постигането на нов световен рекорд за предаване на данни на рекламация път с помощта на революционни технологии от Motorola на кокс комуникационна Лас Вегас мрежова инфраструктура.

Използване на ултра ниски шум, висока производителност, Motorola DOCSIS 3.0 RX48 връща пътя приемник модул, действащ в рамките на Motorola BSR 64000 CMTS край маршрутизатор, запис на 356 МБ/със за 5-85 MHz връщане, път е зададено чрез изпращане през дванадесет рекламация път канали, които шест канала заети 256QAM модулация. Типични HFC мрежи днес имат два или три нагоре канали, които доставят съвкупността от 40-70 МБ/С.

"RX48 и тези тестове показват, че на кокс HFC мрежи са много по-бъдещи доказателство, отколкото мнозина са вярвали," Джей ролки, Главен вицепрезидент на технология, кокс комуникации. "Ние също така все по-трябва да могат да сегментирате нашия бизнес и домашните потребители, видимостта в която е предоставена от рекламация спектър на 5-85 MHz, използване на 256QAM. Нашите мрежи имат способност да поддържа много по-висока скорост на данни от днес без да се налага да замести някой от усилватели, кранове или кабели."

Тестът показва как широколентови оператори могат да поддържат повече клиенти и повече широколентови услуги, обогатени над съществуващите мрежи, премахва необходимостта за Неудобната и скъпо нови мрежови конструкция. Новият запис също показва как може да помогне на Motorola BSR 64000 CMTS край маршрутизатора, с RX48 намалят общите разходи на DOCSIS за кабелните оператори, докато едновременно откриване на нови възможности за бизнес приходи.

В допълнение към установяването на световния рекорд в 5-85 MHz, също е постигне предаване на максимална степен на 141 Мбит/С над 5-42 MHz рекламация път с шест рекламация път канали. Три от тези канали са били да работи с 256 QAM модулация, като противовес на 64 QAM максимум в употреба днес, което също може да се смята, че се запис. За първи път кабелните оператори могат да използват 5-42 рекламация път да предостави 100 Мбит/С, посветен на бизнес клиенти и едновременно с това предоставят домашните потребители с рекламация път скорост, необходими, за да се посрещнат техните нарастващите нужди.

Всички изпитвания са били проведени през на кокс Лас Вегас хибридни влакно коаксиални (HFC) мрежа наемане на няколко DOCSIS 3.0 и DOCSIS 2.0 модеми. Тя канали на три усилвател каскада, последвана от оптични връзка на HFC, състоящ се от един стандарт, КУПА на Motorola върне път лазер предаване над 7 dB от влакно да оптичната приемник. Продукцията на този приемник е свързан с картата на RX48 в BSR 64000. Измервания в съответствие с практиките на стандартен кабелен индустрия. На Конференцията на CableLabs Motorola и кокс демонстрира новия запис на 400 МБ/С на рекламация път 5-85 MHz, което започва предишния запис на 356Mbps

"Ние сме много удоволствие да показват резултатите от Motorola мобилност на инвестициите в иновациите, DOCSIS 3.0," казва Джо Cozzolino, Главен вицепрезидент и Генерален мениджър, мрежова инфраструктура, Motorola мобилност. "RX48 ясно показа, че ние се движат отново в положение на CMTS лидерство. Ние сме благодарни за кокс за съвместно работещи с нас да демонстрират непрекъснато голямо бъдеще на HFC мрежи и доказване на нашата вяра в тази технология за пробив."

За RX48:
RX48 те между 33 % и 50 % по-високи данни предвижда ставки, възможно в пътя на връщане от възможно преди това за въз основа на приемника си ниско ниво на шум и хардуер основа DOCSIS 3.0 канал облигационно възможности. Например с 5-42 MHz рекламация път към RX48, е възможно за първи път за кабелните оператори да поддържа 100 Мбит/С, посветен за бизнес услуги в само три безмитни рекламация път канали вместо на четири, оставяйки три рекламация път канали за услуги за жилищни данни, всички поддържа използване само един RX48 пристанище в CMTS.


This post was made using the Auto Blogging Software from WebMagnates.org This line will not appear when posts are made after activating the software to full version.

Няма коментари:

Публикуване на коментар