сряда, 2 март 2011 г.

Eizo на 27-инчов ColorEdge CG275W е 2560 x 1440 IPS панел, който ще самото калибриране

EIZO обявява 27 "Self-Calibrating монитор за графика

Hakusan, Япония, 1 март 2011 — Eizo Nanao Корпорейшън (ТСЕ: 6737) днес обяви ColorEdge CG275W, 27-инчов монитор за професионалисти в предпечат, цифрова фотография, графичен дизайн, видео редактиране, производството на пост и други полета, графични.

ColorEdge CG275W, имитиращ вграден калибриране сензор за self-calibration. Той става втория монитор в промишлеността на графика с тази възможност, следните EIZO ColorEdge CG245W, който бе освободен миналата година.

Self-calibration елиминира нуждата от други външни calibraqtion устройство и подобрява ефективността на работа, тъй като мониторът може да бъде планирано да self-calibrate извън на работните часове, когато компютърът е изключен. Компютърът себе си не е необходимо, така че self-calibrated ColorEdge CG275W може да се използва с всяка операционна система.

ColorEdge CG275W използва IPS (превключване на по равнина) LCD панел с местните разделителна способност от 2560 x 1440 (16: 9 съотношение). Това е повече пиксели, отколкото произведени от две 19-инчов монитор с местни разделителна способност 1280 x 1024 така мониторът има голямо пространство за показване на графики приложения и инструмент за палети. Тя има максимална яркостта на 270 cd/m2, контраст съотношение на 850:1, 6 ms Грей сиво Инертността и 178 °, Показване на ъгли.

DVI-D, DisplayPort и DisplayPort на мини суровини са включени. Всички портове за трите предлагат 10-битово дисплей, което позволява на монитора, за да покаже 1.07 милиарда цветовете едновременно от 16-битови чрез сравнителна таблица (LUT).1

Няколко функции са включени за точна цветни дисплей.

* Гама крива се калибрира в реда на фабриката.
* Широка цветова гама възпроизвежда 97 % от Adobe RGB цветовото пространство.
* 3D LUT подобрява добавка цвят на групата на съдебните заседатели смес (комбинация от червено, зелено и синьо) за по-точни цвят и сивото тонове.
* Цифрови еднородност еквилайзер (ПАДЕЖ) компенсира колебания в яркостта и багрите еднородност, които са характерни за LCD панели.
* EIZO-патентована технология се стабилизира яркостта след начало нагоре или следващите от режим на заспиване.

ColorEdge CG275W използва хардуер калибриране, така че монитора, самата се калибрира вместо платка на компютъра. Това гарантира, няма тонове се губят в процеса на калибрирането по-предсказуем екрана цвят. Software2 на калибриране на пакетни ColorNavigator на EIZO се използва за определяне на целевите стойности за яркост, бял точка и гама и генериране на МНС профил.

ColorNavigator включва "корелация помощната" който отговаря на резултатите от измерванията на ColorEdge CG275W вградени калибриране сензор с тези на устройство за външно калибриране. Това може да е необходимо в една работна среда, където ColorEdge CG275W се използва с други монитори и всички резултати от измервания трябва да бъде стандартизиран.

ColorEdge CG275W идва с шест зададен цвят режими, които се размножават общи пространства на цвят, използвани в предпечат, цифрова фотография, излъчване и цифрови кино: Adobe RGB, виртуално sRGB, Rec709, EBU, SMPTE-C и DCI.

Допълнителни функции

* Включва оцветяване качулка, която може да се използва в портретен режим, както и пейзажен режим.
* FlexStand 2 с 90 ° портретна дисплей, 151.5 mm височина корекция, 25 ° наклон и 344 ° халка.
* Пестене на енергия присъствие сензор, който открива, когато потребителят не е и напомня на монитора, за да влезе в режим на заспиване. Когато потребителят връща, нормалната експлоатация автоматично се подновява.
* USB 2.0 концентратор с един нагоре и две пристанища, надолу по веригата.
* Консумира по-малко от един вата в режим на енергоспестяване и сила не при изключване.
* Симулация на два вида червено-зелено (protanopia и deuteranopia) и един тип на синьо-жълт (tritanopia) цвят blindness.3, това помага на дизайнерите да провери техните цветови схеми могат да бъдат признати от хора с всички видове на цветно зрение.
* Ограничени на производителя на пет годишен warranty.4

Наличност

ColorEdge CG275W ще започне корабоплаването в края на март. Дата на наличност и цени ще варира по страна така обърнете се към EIZO дъщерно дружество или дистрибутор във вашата страна за подробности. EIZO ще показва ColorEdge CG275W на фокуса на изображения на изложба в Бирмингам, Великобритания от март 6 — 9 в зала 9 щанд C3.

За EIZO

Eizo Nanao Корпорейшън е водещ глобален производител на продукти за висок клас визуалния дисплей. Качество на изображението, дългосрочната надеждност и новаторски функции на EIZO монитори станат продуктите по избор в много финансови търговски помещения, болници, съществуващите офиси и студия по целия свят. EIZO е основан в Япония и представени в над 60 страни чрез мрежа от изключителни дистрибутори.
За повече информация се обърнете към:

Eizo Nanao Корпорейшън
153 Shimokashiwano
Hakusan, японски 924-8566
Япония
Телефон: + 81 76 277-6792
Факс: + 81 76 277-6793
www.Eizo.com

1 Графика съвет и софтуер, които поддържат 10-битово продукция са необходими за 10-битово дисплей.
2 Съвместими OSes са Mac OS X 10.4 и по-късно, Windows 7 (32-битов, 64-битова), Windows Vista (32-битов, 64-битова) и Windows XP (32-битов, 64-битова).
3 Изисква използването на UniColor Pro софтуер на EIZO. Този софтуер е съвместима с Microsoft Windows 7/Vista/XP и Mac OS, 10.3.9 или по-нова версия и могат да се изтеглят безплатно от www.eizo.com безплатно.
4 Използване на времето е ограничена до 30 000 часа или по-малко, както и на гаранционния срок на LCD панел е ограничен до три години от датата на покупката.

Всички имена на продукти са търговски марки или регистрирани търговски марки на съответните им фирми. ColorNavigator е търговска марка, и EIZO и ColorEdge са регистрирани търговски марки на Eizo Nanao Corporation.


This post was made using the Auto Blogging Software from WebMagnates.org This line will not appear when posts are made after activating the software to full version.

Няма коментари:

Публикуване на коментар